Information

Bank-ID för Aiai

Snart kommer Försäkringskassan kräva att assistenter som är inne i AiAi signerar attesterade tider med BankID (gäller beslut från Försäkringskassan). Om du som assistent inte har BankID så behöver du ordna det. Om du redan har BankID men inte har registrerat det i AiAi är det bra att du gör det omgående.

 

Om du inte har BankID och behöver hjälp med att ordna det kan du höra av dig till oss på 010-788 12 80 så hjälper vi dig. Logga in på AiAi här.

Tidsrapportering

Tidsrapportering gör du AiAi. Är du osäker på någonting, har du glömt hur man gör eller har andra frågor kring tidsrapportering? Hör av dig till oss på 010-788 12 80 så hjälper vi dig.

Arbetsgivarintyg

Om du vill ha ett arbetsgivarintyg skickar du ett mejl till gn@lssgs.se

och skriver att du önskar få ett arbetsgivarintyg. Glöm inte skriva ditt personnummer.

När du begär att få ett arbetsgivarintyg kommer vi att skicka det till din postadress inom en vecka. Klicka här för att begära arbetsgivarintyg.

Om du byter bankkonto

Om du ska byta bank och då ändra ditt lönekonto behöver du skicka ett mejl till oss på lon@lssgs.se med dina nya kontouppgifter.

Klicka här för att ändra kontouppgifter.

Blanketter
 
 
 
 
ASSISTANS
OM OSS
KONTAKT

© 2018 LSS Göteborgs Stad AB  ·  Alla rättigheter reserverade  ·  Huvudkontor: von Utfallsgatan 1, 415 05 Göteborg  ·  Organisationsnummer: 556780-9271  ·  Läs mer om vår Datapolicy

En del av

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Google+

Ett av Sveriges ledande omsorgsbolag

LSS Göteborgs Stad AB, org.nr. 556780-9271 är ett omsorgsbolag med tillstånd från Inspektionen för Vård och Omsorg